Voimia

Voimia.com

(2)
4.5 2 5 1
 • Nopeat 1-2 arkipäivän toimitukset
 • Ilmaiset toimitukset yli 60€ tilauksiin (norm. 5.90€)
 • Kotiinkuljetus 7,90-10,90€
 • 10 euron alennuskuponki kaikille yli 100e tilauksen tehneille
 • Maksutavat: Verkkopankit, luottokortit, Klarna tili ja lasku, Paypal

  Lisäravinnemerkkiä klikkaamalla näet Voimia -tuotteet.


  Diasporal
  Fast
  Gutzy
  Leader
  Lysi
  Maxim
  Naturdiet
  Nutrilett
  Vida


  Voimia verkkokauppa on täysin kotimainen kuntoilun, fitnessin ja hyvinvoinnin verkkokauppa, jossa panostetaan hyvinvointiin ja kauneuteen sekä terveyteen hyvin monipuolisesti! Samasta verkkokaupasta löytyvät niin aminohapot ja proteiinit salille, detox-tuotteet painonpudotukseen kuin tuoksukynttilät ja pehmoiset kylpytakit hemmotteluun ja ihanat meikit sekä piristävät luontaistuotteet. Voimia.com verkkokaupassa on yli 1700 tuotetta kymmeniltä eri merkeiltä, joista suurin osa on kotimaisia.

   

  Voimia.com verkkokauppa on tarkoitettu sekä miehille että naisille, molemmille löytyy tästä nettikaupasta tuotteet hyvinvointiin ja kuntoiluun. Rankkaa treeniä tekevä voi tsekata lisäravinteet, siellä on kaikki tarvittava, eli laatutuotteet palautumiseen, energiaboostiin kuin tarvittavat aminohapot, proteiinit, energiapatukat ja MSM:t ja muut tarvittavat lisät rankkaan salitreeniin. Luontaistuotteista ja superfoodeista löytyvät laadukkaat tuotemerkit, kuten Bioteekki, Frantsila, Via Naturale, Leader, Vida jne. Nettikaupassa on laaja valikoima vitamiineja, kivennäisaineita ja erilaisia yrttivalmisteisia luontaistuotteita erilaisiin oireisiin ja vaivoihin sekä vahvistamaan omaa vastustuskykyä. Rasvahappovalmisteet, antioksidantit, tuotteet sydän- ja verenkiertovaivoihin, vasta ja ruuansulatusvaivoihin, unen parantamiseen, vanhenemiseen jne.

   

  Voimia.com verkkokauppa on rankasti treenaavankin näkökulmasta kiva verkkokauppa, sillä se muistuttaa tuotteillaan myös levon ja rentoutumisen tärkeydestä. Onhan totta, että pelkkä rankka treeni ei edistä mihinkään, vaan elimistö tarvitsee myös oikeaa ja todellista lepoa ja rentoutumista. Siksi Voimia.com verkkokaupassa on laaja valikoima hemmottelutuotteita, kuten ihania pyyhkeitä ja kylpytakkeja, tuoksukynttilöitä, saunatuotteita, aromaterapeuttisia valmisteita, spa-tuotteita, tuotteita erotiikkaan, tunnelmointiin ja parempaan uneen. Tämä on loistava ulottuvuus myös lisäravinteita myyvässä kaupassa, sillä näin kauppakin muistuttaa himotreenaajaa levon elintärkeydestä!

   

  Voimia.com verkkokauppa on varsin avokätinen erilaisten alennusten ja tarjousten suhteen: esimerkiksi se tarjoaa kaikille yli 100 euron ostosten tehneelle 10 euron alennuksen. Lisäksi ilmaisen toimituksen yli 60 euron ostoksiin. Voimia.com verkkokaupassa on todella nopeat toimitukset, vain 1-3 päivää! Tuotteet voi myös tilata netistä ja noutaa itse Helsingissä sijaitsevalta noutokioskilta arkipäivinä.

   
  Siirry alkuun