Hyvinvoinnin Tavaratalo

Hyvinvoinnin Tavaratalo

73.3
(7)
 • Suurin suomalainen
 • Kattavat maksutavat: luottokortit, verkkopankit, osamaksu ja lasku
 • Joustavat toimitustavat: Posti, pakettiautomatti, MyPack ja kotiinkuljetus
 • Yli 89 € tilauksissa ilmainen toimitus (norm. 2,95 - 9,95 €)

  TOP 4 lisäravinteet: Hyvinvoinnin Tavaratalo

  Lisäravinnemerkkiä klikkaamalla näet Hyvinvoinnin Tavaratalo -tuotteet.
  Hyvinvoinnin tavaratalo on suomalainen hyvinvoinnin verkkokauppa, jonka kautta voi tilata netistä muun muassa lisäravinteita, luontaistuotteita, luonnonkosmetiikkaa ja muita terveystuotteita. Vuonna 2004 perustettu verkkokauppa on alallaan Suomen suurin.

  Hyvinvoinnin tavaratalo noudattaa viranomaisten määräyksiä tuotevalikoimaansa koskien, ja sen valikoimasta löytyy suosittuja ja luotettavia lisäravinnevalmistajia, kuten Easy Body, Finnmax, Gainomax ja Leader. Kauppa on panostanut myös gluteenittomiin ja laktoosittomiin tuotteisiin. Hyvinvoinnin tavaratalosta löytyy järkevästi koottuja tuotepaketteja moneen tarkoitukseen, ja kauppa tarjoaa myös neuvontaa, jotta jokainen asiakas löytäisi varmasti itselleen parhaiten sopivat tuotteet verkkokaupan lähes 4000 tuotteen valikoimasta. Koska Hyvinvoinnin tavaratalolla on yli 140.000 asiakasta, löytyy neuvonnasta kokemuksia kaikenlaisista tarpeista.

  Netistä ostaminen Hyvinvoinnin tavaratalossa on helppoa. Toimitukset pystytään lähettämään usein jo samana arkipäivänä, ja toimitusajat ovatkin lyhyitä, vain 1 – 3 päivää. Toimitustavasta riippuen toimitusmaksut ovat Suomeen 2,95 – 9,95 €, ja toimitustavaksi on mahdollista valita muun muassa kirje, nouto Postista tai kotiinkuljetus. Toimituskulut pystyy säästämään tilaamalla suuremman määrän tuotteita kerralla. Kotiinkuljetuksen kohdalla toimituskuluttoman tilauksen raja on 129 €, ja muihin toimitustapoihin riittää 50 €:n tilaus. Maksuvaihtoehtoina ovat korttimaksu, tilisiirto, lasku ja osamaksu.

   

  Hyvinvoinnin tavaratalo lyhyesti  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun