Hyvinvoinnin Tavaratalo

Hyvinvoinnin Tavaratalo

3.1 11 5 1
 • Suurin suomalainen
 • Kattavat maksutavat: luottokortit, verkkopankit, osamaksu ja lasku
 • Joustavat toimitustavat: Posti, pakettiautomatti, MyPack ja kotiinkuljetus
 • Yli 89 € tilauksissa ilmainen toimitus (norm. 4,95 - 9,95 €)

  Suosituimmat lisäravinteet: Hyvinvoinnin Tavaratalo

 • Lisäravinnemerkkiä klikkaamalla näet Hyvinvoinnin Tavaratalo -tuotteet.


  ACKD Easy Diet
  Allevo
  Biolatte
  Bioteekin
  Diasporal
  Fast
  Finnmax
  Fit+Feelgood
  Gainomax
  Gutzy
  Leader
  Lysi
  Maxim
  Modifast
  Naturdiet
  Nutrilett
  Puhdistamo
  Vida


  Hyvinvoinnin tavaratalo on suomalainen hyvinvoinnin verkkokauppa, jonka kautta voi tilata netistä muun muassa lisäravinteita, luontaistuotteita, luonnonkosmetiikkaa ja muita terveystuotteita. Vuonna 2004 perustettu verkkokauppa on alallaan Suomen suurin.

  Hyvinvoinnin tavaratalo noudattaa viranomaisten määräyksiä tuotevalikoimaansa koskien, ja sen valikoimasta löytyy suosittuja ja luotettavia lisäravinnevalmistajia, kuten Easy Body, Finnmax, Gainomax ja Leader. Kauppa on panostanut myös gluteenittomiin ja laktoosittomiin tuotteisiin. Hyvinvoinnin tavaratalosta löytyy järkevästi koottuja tuotepaketteja moneen tarkoitukseen, ja kauppa tarjoaa myös neuvontaa, jotta jokainen asiakas löytäisi varmasti itselleen parhaiten sopivat tuotteet verkkokaupan lähes 4000 tuotteen valikoimasta. Koska Hyvinvoinnin tavaratalolla on yli 140.000 asiakasta, löytyy neuvonnasta kokemuksia kaikenlaisista tarpeista.

  Netistä ostaminen Hyvinvoinnin tavaratalossa on helppoa. Toimitukset pystytään lähettämään usein jo samana arkipäivänä, ja toimitusajat ovatkin lyhyitä, vain 1 – 3 päivää. Toimitustavasta riippuen toimitusmaksut ovat Suomeen 2,95 – 9,95 €, ja toimitustavaksi on mahdollista valita muun muassa kirje, nouto Postista tai kotiinkuljetus. Toimituskulut pystyy säästämään tilaamalla suuremman määrän tuotteita kerralla. Kotiinkuljetuksen kohdalla toimituskuluttoman tilauksen raja on 129 €, ja muihin toimitustapoihin riittää 50 €:n tilaus. Maksuvaihtoehtoina ovat korttimaksu, tilisiirto, lasku ja osamaksu.

   

  Hyvinvoinnin tavaratalo lyhyesti

  • Hyvinvoinnin tavaratalo on luotettava suomalainen lisäravinteita myyvä verkkokauppa
  • Valikoimasta löytyy lähes 4000 eri tuotetta
  • Tilattujen tuotteiden toimitusaika on 1-3 päivää
  • Toimitustapoina ovat kirjelähetys, nouto Postista, R-Kioskeista, Siwa- ja Valintatalomyymälöistä tai Matkahuollosta sekä kotiinkuljetus
  • Hyvinvoinnin tavaratalossa maksutapoina käyvät, tilisiirto, korttimaksu, lasku ja osamaksu
  • Toimituskulut ovat toimitustavasta riippuen 4,95–9,95 €, ilmaisen kotiinkuljetuksen saa 129 € ylittäviin tilauksiin ja muut toimitustavat saa ilmaiseksi, jos tilaus ylittää 50 €

  Siirry alkuun