Verkkoapteekki.fi

Verkkoapteekki.fi

(1)
5.0 1 5 1
 • Nopeat 1-3 arkipäivän toimitukset
 • Maksutavat: kaikki yleisimmät vekkopankit, luottokortit, Paypal
 • Toimituskulut: 1,90€ - 7,90€

  Verkkokauppa on lopettanut toimintansa. Katso muut lisäravinteita ja apteekkituotteita myyvät verkkokaupat tästä.

  Verkkoapteekista myös lisäravinteita treenin tueksi

  Verkkoapteekki.fi on monille suomalaisille tuttu nettikauppa, mutta lähillä lääkkeistä, apteekkituotteista ja luontaistuotteista. Monikaan ei silti tiedä, että Verkkoapteekista saa myös monipuolisesti tuotteita urheilun tueksi, eli lisäravinteita, kuten proteiineja, aminohappoja, kreatiinia, tehonlisääjiä, energiapatukoita, sekä treenitukia, kuten polvi- ja rannetuet sekä vyöt salille. Kun olet tilaamassa netistä lisäravinteita, kannattaa siis tsekata myös Verkkoapteekin valikoimat ja alennuskoodit.

   

  Verkkoapteekki on täysin kotimainen, luotettava verkkokauppa, jota ylläpitävät Porvoon Vanha apteekki sekä Suomen Verkkoapteekki.fi. Tuotteet voi siis noutaa myös Porvoon myymälästä, mutta toki on helpompi tilata ne kotiin tai lähinpään postiin. Palvelu on nopeaa, joistavaa ja ystävällistä, aina voi soittaa ja kysyä apua asiantuntevasta asiakaspalvelijalta.

   

  Lisäravinteet ovat tarpeen urheilijalle silloin, kun treenataan kovaa. Ei tarvitse edes treenata niin tosissaankaan, vaan kun treenataan tarpeeksi kovaa, kroppa on todella kovilla ja tässä vaiheessa sitä voidaan auttaa antamalla sille optimaalisesti sen tarvitsemat ravinteet. Näin optimaalisesti niitä on hankala saada tavallisesta ruokavaliosta, toki jos on todella tarkka ja käyttää lisäksi superfoodeja, niin ehkä sinne päin, mutta yleensä tavallisesta ruuasta saa kuitenkin liikaa rasvaa, mikäli haluaa todella saada kroppansa isomassaiseen mutta vähärasvaiseen kuntoon.

   

  Lisäravinteista kovaan treeniin tarvitaan ainakin proteiinivalmisteita, joita saa kätevästi jauheena myös Verkkoapteekista. Näin proteiinista voi sitten valmistaa tarvitsemansa palautusjuomat tai välipalapirtelön. Proteiinipatukat ovat niinikään käteviä heti treenin jälkeen nautittavaksi. Energiaa antamaan voi napata jotain Verkkoapteekin myymistä energiapatukoista, -juomista tai -geeleistä. Kreatiini, glutamiini ja l-arginiini tehostavat lihasmassan kasvua ja auttavat palautumisessa, kofeiinipatukat taas antavat energiaa.

   

  Verkkoapteekissa on monipuolinen valikoima erilaisia tukia ja tarvikkeita lihashuoltoon, kuten teippejä, ranne- ja polvituet ja siteet, salivyöt sekä muut tarvikkeet. Kylmä- ja lämpögeelit auttavat lihaksia palautumaan ja rentoutumaan nopeammin. Katso Verkkoapteekin monipuolinen valikoima ja tilaa netistä lisäravinteet ja tarvikkeet salille. Katso myös aina, onko kauppaan alennuskoodeja voimassa. Voimassa olevat alennuskoodit näet tältä sivulta heti pääkuvan alta.

  Verkkoapteekki.fi tilaus ja toimitus

  Verkkoapteekissa asiointi on nopeaa ja helppoa. Maksaminen tapahtuu verkkopankissa, luottokorteilla tai Paypalilla. Tuotteet toimitetaan todella nopeasti perille, sillä parhaimmillaan paketti on perillä jo seuraavana päivänä. Toimituskulut ovat 1,90-7,90 euron välillä riippuen paketin koosta.

  Verkkoapteekki.fi yhteystiedot

  Verkkoapteekki.fi
  Ounasvaarantie 1 F-G
  00970 Helsinki
  email: info (at) verkkoapteekki.fi
  Puh: 09-8133284

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun