Luomutalli

Luomutalli

00.0
(0)
 • Toimitusaika: 1–3 arkipäivää varastotuotteille
 • Toimituskulut: alkaen 4,90€
 • Toimitustapa: Posti
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, lasku, osamaksu

  Luomutallin kautta voit tilata netistä monia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita, mukaan lukien lisäravinteita. Kaupan valikoimasta löytyy kuitenkin myös monia muita terveyteen liittyviä tuotteita. Lisäravinteiden kohdalla valikoima on hyvä.

  Tuotteista löytyvät muun muassa Bio-Kultin probiootti-ravintolisät, joista löytyy 7 tai 14 eri bakteerikantaa. Verkkokauppa Luomutalli.fi myy myös Pukkan tuotteita, esimerkiksi aineenvaihduntaa ylläpitävää Weight Balance -ravintolisää ja kehon kuona-aineita puhdistavia Clean Greens -tuotteita, joista käyttäjillä on hyviä kokemuksia.

  Luomutallin tuotteet lähetetään aina postitse joko kirjeenä tai isomman tilauksen ollessa kyseessä noutopakettina ja toimitetaan asiakkaalle 1 – 3 työpäivän kuluttua tilauksesta. Mikäli tuote on tilapäisesti loppunut varastosta, kestää toimitus yleensä 1 – 2 viikkoa. Toimituskulut ovat alle 30 € tilauksissa 4,95 € ja tätä arvokkaammissa ilmaiset. Maksutavoiksi kelpaavat verkkopankkimaksu, luottokortti ja PayPal tai lasku 14 päivän korottomalla maksuajalla. Yli sadan euron arvoiset tilaukset voi maksaa myös Klarna-osamaksulla. Ostajan kannattaa tarkistaa, sattuuko alennuskoodeja.fi -sivustolla olemaan Luomutalliun tarjouksia: tarjolla saattaa olla esimerkiksi ilmainen toimitus riippumatta tilauksen koosta. Hyvä lahjaidea lisäravinteista kiinnostuneelle henkilölle on myös kaupan lahjakortti, joka on voimassa kolme kuukautta ostohetkestä.

  Luomutalli lyhyesti  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun