Life

Life

(2)
4.0 2 5 1
 • Toimitukset 2-5 päivässä
 • Ilmaiset toimitukset yli 35 € tilauksiin (norm. 4,90€)

  Lisäravinnemerkkiä klikkaamalla näet Life -tuotteet.


  Fast
  Leader
  Puhdistamo
  Solgar


  Life on kivijalkaliikkeistäänkin tunnettu hyvinvoinnin verkkokauppa. Life myy lisäravinteita Suomessa jo yli sadan liikkeen voimin, ja yrityksen tuotteita voi ostaa netistä osoitteesta life.fi.

  Yrityksen asiantuntijat on koulutettu auttamaan hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä, ja Lifen kansainvälinen iskulause onkin ”Asiantuntijan neuvoja ihmisiltä, jotka välittävät”.

  Life myy omaa tuotemerkkiään, jonka suunnittelussa on käytetty hyväksi esimerkiksi myymälähenkilökunnan ja asiakkaiden kokemuksia, mutta myös monien muiden luotettavien valmistajien lisäravinteita. Valikoimaan kuuluu lukuisia tuotemerkkejä, kuten Bioteekki, FAST ja LSHC. Life on myös hienosti ottanut huomioon eri-ikäisten ihmisten ja eri sukupuolien tarpeet tuotevalikoimassaan. Yritys tarjoaa erityisesti miehille, naisille, lapsille ja odottaville äideille suunnattuja tuotteita, sillä kaikilla näillä on omat tarpeensa ja rajoituksensa, jotka tulee ottaa lisäravinteiden kohdalla huomioon.

  Tilaukset Lifesta voi hoitaa joko verkkopankkimaksulla, korttimaksulla tai postiennakolla. Normaali toimitusaika on 2 – 7 arkipäivää, ja lähetykset saapuvat kirjeenä, maksikirjeenä tai Postin noutopakettina. Postimaksu on 3,90 €, jonka voi säästää tekemällä yli 75 € tilauksen. Asiakas voi myös liittyä Life Clubin jäseneksi, jolloin saa jatkuvia asiakasetuja, hyvinvoinnin aikakauslehden kotiin kannettuna ja ostohyvitystä säännöllisistä ostoksista. Liittyminen Life Clubiin on maksutonta.

  Life lyhyesti

  • Life on lisäravinteita myyvä verkkokauppa
  • Tuotteiden toimitusaika on tavallisesti 2 – 5 arkipäivää
  • Toimitusmaksu on 4,90 €, yli 35 € tilauksiin kuuluu ilmainen toimitus
  • Lähetykset toimittaa Posti joko kotiin tai noutopakettina
  • Mahdollisia maksutapoja ovat tilisiirto, korttimaksu ja postiennakko  Life liittyvät uutiset

  Nämä lisäravinteet viedään käsistä alkuvuodesta!
  Siirry alkuun