Fitnesstukku

Fitnesstukku

3.9 28 5 1
 • Laaja valikoima
 • Yli 49 euron tilaukset 0 euroa (norm. 7€)
 • Nopeat 1-3 päivän toimitukset
 • Kattavat maksutavat: luottokortit, verkkopankit, Klarna

  Fitnesstukku alennuskoodit

  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa

  Lisäravinnemerkkiä klikkaamalla näet Fitnesstukku -tuotteet.


  Biotech
  BSN
  Chained Nutrition
  Finnmax
  Fit & Smart
  Hydroxycut
  Iron Gym
  Isostar
  Leader
  Mass
  Mass Nutrition
  Maxim
  Multipower
  MusclePharm
  MuscleTech
  Mutant
  Nutramino
  Olimp
  Optimum Nutrition
  PharmaFreak
  PVL
  Quest
  Scitec Nutrition
  SmartSupps
  Solgar
  Stacker
  Star Nutrition
  Supermass Nutrition
  Swedish Supplements
  Ultimate Nutrition
  USP Labs
  Vida
  Vitargo
  Weider


  Fitnesstukku on lisäravinteita netissä myyvä verkkokauppa, josta löytyy laaja valikoima erilaisia fitness-tuotteita niin miehille kuin naisillekin. Valikoimaan kuuluu lisäravinteiden ohella myös esimerkiksi treenivaatteita ja -välineitä.

  Lisäravinnevalikoimasta löytyy muun muassa aminohappoja, ateriankorvikkeita ja vitamiineja, sekä paljon erilaisia tuotteita lihaskasvuun, massanlisäykseen ja palautumiseen. Fitnesstukku myy ainoastaan alan luotettavia ja Suomessa hyväksyttyjä tuotteita, ja mukana on sellaisia tunnettuja merkkejä kuin Star Nutrition, Muscletech, Leader ja BMR. Tuotevalikoimassa on otettu huomioon myös esimerkiksi naisten ja miesten erot ravintoaineiden tarpeessa sekä erilaisista allergioista kärsivät treenaajat.

  Fitnesstukusta voit hankkia myös valmiita tuotepaketteja, joiden sisältämät lisäravinteet ja muut tuotteet on koottu erilaisten treenitavoitteiden mukaisesti. Pakettien tuotteet täydentävät toisiaan, ja niiden rakentamisessa on käytetty hyväksi tieteellisiä faktoja ja kokemuksia. Laadun on lisäksi varmistanut laillistettu ravintotieteilijä. Fitnesstukku myy myös Big Buy -säästöpakkauksia, jolloin ostamalla isomman määrän Star Nutrition -lisäravinteita voit säästää jopa 50 % hinnasta. Ison määrän tilaaminen netistä yhdellä kerralla kannattaa myös sen vuoksi, että yli 49 € tilauksiin kuuluu ilmainen toimitus; muutoin toimituskulut ovat 7 € tilausta kohden.

  Netistä tilaaminen on Fitnesstukun kohdalla helppoa ja toimitusaikakin on vain 3 – 5 päivää. Maksutapoina Fitnesstukku hyväksyy luottokortin ja pankkisiirron lisäksi myös laskulla maksamisen ja osamaksun. Osamaksu onnistuu, mikäli ostostesi summa ylittää 100 €. Kaikilla tuotteilla on lisäksi 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

  Fitnesstukku lyhyesti

  • Fitnesstukku on lisäravinteiden monipuolinen verkkokauppa
  • Toimitusaika: 3 – 5 päivää
  • Toimitustavat: Itella
  • Maksutavat: luottokortit, verkkopankki, laskun, osamaksun ja tili
  • Toimituskulut: 7 €, mutta ilmainen toimitus tarjotaan yli 49 € tilauksiin

  Siirry alkuun