Fitnesstukku

Fitnesstukku

213.9
(21)
 • Laaja valikoima
 • Yli 49 euron tilaukset 0 euroa (norm. 7€)
 • Nopeat 1-3 päivän toimitukset
 • Kattavat maksutavat: luottokortit, verkkopankit, Klarna

  Lisäravinnemerkkiä klikkaamalla näet Fitnesstukku -tuotteet.
  Fitnesstukku on lisäravinteita netissä myyvä verkkokauppa, josta löytyy laaja valikoima erilaisia fitness-tuotteita niin miehille kuin naisillekin. Valikoimaan kuuluu lisäravinteiden ohella myös esimerkiksi treenivaatteita ja -välineitä.

  Lisäravinnevalikoimasta löytyy muun muassa aminohappoja, ateriankorvikkeita ja vitamiineja, sekä paljon erilaisia tuotteita lihaskasvuun, massanlisäykseen ja palautumiseen. Fitnesstukku myy ainoastaan alan luotettavia ja Suomessa hyväksyttyjä tuotteita, ja mukana on sellaisia tunnettuja merkkejä kuin Star Nutrition, Muscletech, Leader ja BMR. Tuotevalikoimassa on otettu huomioon myös esimerkiksi naisten ja miesten erot ravintoaineiden tarpeessa sekä erilaisista allergioista kärsivät treenaajat.

  Fitnesstukusta voit hankkia myös valmiita tuotepaketteja, joiden sisältämät lisäravinteet ja muut tuotteet on koottu erilaisten treenitavoitteiden mukaisesti. Pakettien tuotteet täydentävät toisiaan, ja niiden rakentamisessa on käytetty hyväksi tieteellisiä faktoja ja kokemuksia. Laadun on lisäksi varmistanut laillistettu ravintotieteilijä. Fitnesstukku myy myös Big Buy -säästöpakkauksia, jolloin ostamalla isomman määrän Star Nutrition -lisäravinteita voit säästää jopa 50 % hinnasta. Ison määrän tilaaminen netistä yhdellä kerralla kannattaa myös sen vuoksi, että yli 49 € tilauksiin kuuluu ilmainen toimitus; muutoin toimituskulut ovat 7 € tilausta kohden.

  Netistä tilaaminen on Fitnesstukun kohdalla helppoa ja toimitusaikakin on vain 3 – 5 päivää. Maksutapoina Fitnesstukku hyväksyy luottokortin ja pankkisiirron lisäksi myös laskulla maksamisen ja osamaksun. Osamaksu onnistuu, mikäli ostostesi summa ylittää 100 €. Kaikilla tuotteilla on lisäksi 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

  Fitnesstukku lyhyesti


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Tukkufani sanoo...5
  Erittäin laaja ja hyvä valikoima lisäravinteita. Verkkokaupassa usein hyviä alennuksia, jolloin tuotteet vieläkin edullisempia ja sisältävät monesti bonus-lahjan. Suosittelen!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun