Beta-alanine, Star Nutrition
13,90€
Beta Alanin, 400 g, fairing
31,90€
Pure Beta-alanine, 300 g, Unflavored
19,90€
Beta-Alanine 100, nutriworks
11,90€
Beta-Alanine, 400 g, allmax
48,90€
Beta Alanin, ironmaxx
39,90€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Star Nutrition
Allmax
Fairing
Ironmaxx
Nutriworks
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Fitnesstukku
Urheilutuote
Voimia
Poista kaikki suodattimet

Beta-alaniini

7 tuotetta 3 kaupasta

Beta-alaniini edistää lihaskestävyyttä

Beta-alaniini (puhekielessä myös Beeta-allaniini) on aminohappo, joka toimii yhdessä histidiinin kanssa muodostaen lihaksiin karnosiinia. Tämä vaikuttaa erityisesti lihaskestävyyteen ja energisyyteen. Beta-alaniinin tuottama karnosiini auttaa lihasta toimimaan pidempään ja hapoille meneminen siirtyy. Lihaskestävyyden kasvu tapahtuu pidemmällä aikavälillä, joten beta-alaniinin vaikutusten näkyminen saattaa viedä useamman viikon. Yleensä histidiiniä on kehossa enemmän, jolloin beta-alaniinin nauttiminen riittää karnosiinin muodostumiseen. Kasvissyöjät voivat ottaa lisänä myös histidiiniä. 

Beta-alaniini ja kreatiini

Beta-alaniinillä on todettu olevan hyviä yhteisvaikutuksia myös kreatiinin käytön kanssa. Se edistää lihasmassan kasvua ja auttaa rasvamassan vähenemiseen. Beta-alaniini aiheuttaa osalle sivuvaikutuksena kihelmöintiä ja punoitusta ihossa. Reaktio on vaaraton, joskin epämiellyttävä. Sivuoireiden ilmentyessä annoskokoa voi pienentää. 

Beta-alaniini on suosittu tuote ja sitä on tutkittu paljon. Aminohappo sopii erityisesti voimaharjoittelun ja räjähtävän voiman lajeihin, kuten pikajuoksuun. 

Siirry alkuun