ProMeal, 1000 g
26,68€
Quick Diet Complete, Eri makuja, Star Nutrition
55,90€
Pro-Meal, 1000 g, Chocolate Cookie
32,90€
Meal-Pro, Eri makuja, Star Nutrition
21,90€
Real Food, 1,8kg, Sweet Potatoe Pie
69,90€
Fit+ Feelgood Pirtelö Suklaa-Pähkinä, harmonia
12,95€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
ACKD Easy Diet
Naturdiet
Olimp
Scitec Nutrition
Star Nutrition
Supermass Nutrition
Harmonia
Ironmaxx
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Fitnesstukku
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Mass.fi
Poista kaikki suodattimet

Ateriankorvikkeet

24 tuotetta 3 kaupasta

Ateriankorvikkeet - hallitse omaa ruokavaliotasi helpolla tavalla

Ateriankorvikkeet ovat tuotteita, joilla korvataan päivittäiset syömiset helposti ja vaivattomasti. Ateriankorvikkeiden avulla voi hallita helposti omaa ruokavaliota ja tietää tarkalleen, mitä päivän aikana tulee syötyä. Yleensä ateriankorvikkeita käytetäänkin laihdutuskuurin alkumetreillä, jolloin saa helpon alkusysäyksen terveellisemmälle ruokavaliolle.

Ateriankorvikkeet sisältävät energiaa vain vähän, joten päivittäinen energiansaanti laskee n. 800 kcal/vrk. Energiansaannin tippuminen aiheuttaa sen, että elimistöstä lähtee paljon nesteitä. Ateriankorvikkeet vievät myös huomion pois syömisestä, koska ihmisen ei tarvitse miettiä, mitä suuhunsa minäkin hetkenä laittaa. Ateriankorvikkeita ei ole tarkoitus käyttää pitkäjaksosesti, vaan pikkuhiljaa korvikkeet tulisi korvata terveellisillä aterioilla.

Proteiinit, vitamiinit ja mineraalit

Ateriankorvikkeet sisältävät tärkeitä proteiineja, vitamiineja ja mineraaleja. Ateriankorvikkeet toimivat kätevästi myös kiireisen ihmisen pikalounaana, joilla voi silloin tällöin korvata oikeita aterioita. Esimerkiksi automatkalla on helppo syödä terveellinen patukka ja välttää näin turhia pysähdyksiä. Ateriankorvikkeita on saatavilla netistä monenlaisia: keittoja, patukoita, puuroja ja pirtelöitä. Myös makuvalikoima on laaja, joten näistä saa koottua monipuolisen ateriakokonaisuuden koko päivälle.

Siirry alkuun